Over Jelmer

De natuur in, koken voor vrienden, wielrennen, muziek luisteren en in de tuin klooien. Dit zijn de dingen waar ik blij van word. Dit naast fotograferen natuurlijk. Met mijn fotografie leg ik het liefst een verhaal vast doormiddel van mooie beelden. Mijn stijl van fotograferen laat zich daarom het best omschrijven als rapportagefotografie. Ik blijf altijd nieuwe dingen proberen en schuw er ook niet voor terug om technieken uit andere stijlen toe te passen. 

Foto: Steven van Kasteel

Als fotograaf ben ik grotendeels autodidact. Pas de laatste jaren heb ik een aantal cursussen gevolgd over bruidsfotografie en portretfotografie. Ideeën doe ik op van anderen en ik leer over het algemeen van doen.

Van jongs af aan heb ik een sterke band met de natuur. Natuur is ook jarenlang het enige onderwerp geweest dat ik vastlegde. Inmiddels is mijn fotografische interesse verschoven en kan ik bijvoorbeeld mijn lol ook op wanneer ik een dag een bruiloft mag fotograferen. De onderwerpen die ik fotografeer hou ik graag divers. Met mijn fotografie hoop ik jullie te kunnen laten genieten van wat ik zie of wanneer ik bijvoorbeeld een bruiloft vastleg dat het bruidspaar hun verhaal kan herbeleven. 

Mijn werk kun je ook vinden op: 

Mocht je vragen hebben over mij of mijn werk, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.