Info

Allereerst bedankt voor jullie interesse in mijn werk! De grote dag komt er aan en hoe groot of klein jullie bruiloft ook gaat worden er komt vaak veel meer bij kijken dan je vooraf verwacht. Het uitzoeken van een fotograaf is hier mogelijk één van. Bij het uitzoeken van een fotograaf moet je één ding in het achterhoofd houden, wanneer je investeert in een fotograaf investeer je in een herinnering. Op een bruiloft wordt er veel aandacht gevraagd van het bruidspaar. Immers jullie zijn het middelpunt. Dit maakt ook dat je vaak niet alles bewust opneemt. Een goede foto maakt dat je de herinnering kunt herbeleven en er een hele trits aan onbewust opgeslagen herinneringen wordt los gemaakt.

Voor deze herinnering is het niet alleen van belang dat jullie het werk van de fotograaf goed vinden. Ook de persoon is van belang. Alleen wanneer er een "klik" is tussen jullie en de fotograaf kunnen er onvergetelijke foto's gemaakt worden. Voor mij is deze klik daarom ook erg belangrijk. Aangezien de aanwezigheid van een klik niet te halen is uit lappen tekst geef ik de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Neem daarom ook gerust met mij contact op. 

Om wel een idee te geven wat ik belangrijk vind bij een huwelijksrapportage en wat eventuele opties zijn, loop ik hieronder een aantal aspecten langs.

Wat voor mij in ieder geval van belang is:

  • dat jullie (uiteraard) blij zijn met het eindresultaat;
  • de foto's het echte verhaal vertellen, we gaan dus niet veel poseren;
  • de foto's echt van jullie zijn, dus geen kosten achteraf;
  • de foto's snel geleverd worden.

Verder is voor jullie uiteraard de prijs ook van belang. In overleg is er veel mogelijk en kunnen jullie geheel naar wens een pakket samenstellen. Een huwelijksrapportage begint bij ongeveer 500 euro. Voor 500 euro krijgen jullie portretfoto's van jullie als bruidspaar en leg ik de ceremonie vast. Wat altijd inbegrepen is het overleg vooraf om jullie wensen scherp te krijgen en de nabewerking van de foto's.

Wanneer jullie me inhuren kijk ik tijdens de dag zelf niet naar de tijd. Uiteraard let ik wel op de tijd als het gaat om het programma, maar niet of ik binnen het afgesproken aantal uren blijf. In het gesprek vooraf spreken we af waar jullie me voor inhuren, huren jullie me in voor alleen de receptie, dan ben ik er de gehele receptie hoe lang deze ook duurt. Hetzelfde geldt wanneer jullie me inhuren voor een gehele dag. Jullie huren mij daarom ook in op de verschillende onderdelen van een bruiloft. Hebben jullie iets in gedachten? Laat het mij weten en neem vooral contact met me op!

Twijfelen jullie nog of ik de juiste persoon ben voor jullie speciale dag? Een goede test kan een love shoot zijn. Tijdens de love shoot maak ik informele foto's van jullie als een koppel. Deze foto's kunnen jullie bijvoorbeeld goed gebruiken voor de uitnodiging voor het huwelijk of een bedankje aan jullie gasten. Wanneer jullie naar de love shoot besluiten mij voor het huwelijk in te boeken, dan krijgen jullie de love shoot cadeau. Een losse love shoot kost  € 175,00. Een love shoot duurt ongeveer 2 uur.

Interesse in de love shoot neem dan contact met me op!