2015 / by Jelmer Reyntjes

Aan iedereen nog de beste wensen voor 2015. Voor mij begint het nieuwe jaar met een nieuwe hosting en opmaak van de website. Voor de website gebruik ik nu Squarespace. Met Squarespace ben ik nog beter in staat om de website naar mijn hand te zetten. 

De inhoud van de nieuwe website komt nog grotendeels van de oude site. Dit probeer ik zo snel mogelijk te veranderen om te beginnen met mijn portfolio. Hier zijn momenteel alleen nog maar mijn concertfoto's te zien.

Wat ga ik in 2015 doen? Hopelijk nog veel meer fotografie. Als alles mee zit en jullie vertrouwen in mij hebben wil ik kijken of ik mij dit jaar verder kan kan specialiseren als bruidsfotograaf. De bruiloften die ik tot nu toe heb gedaan waren voor mij geweldig en de reacties van zowel de bruidsparen als de ouders ook ;-).

Ook wil ik nog meer tuinen en hun eigenaren op de plaat zetten voor het project Verborgen paradijs. Afgelopen jaar heb ik een klein begin gemaakt maar er zijn meer paradijzen. Dus wie interesse heeft en in het bezit is van een paradijs neem vooral contact met mij op! 

En natuurlijk ga ik weer een aantal concerten vastleggen.