Verborgen paradijs / by Jelmer Reyntjes

Kent u dat gevoel wanneer u om uw heen kijkt in uw tuin en ziet hoe goed alle planten het doen? Dat gevoel van trots en voldoening! Dan ben ik voor mijn nieuwe project opzoek naar u en uw tuin.

Met het project “verborgen paradijs” wil ik zoveel mogelijk privétuinen met hun eigenaar in beeld brengen.  Van elke tuin maak ik een korte rapportage die ik vervolgens op mijn website ( http://www.jelmer.net ) zal publiceren.  Met het project wil ik laten zien dat een goed ontwikkelde tuin veel voldoening kan geven en van waarde kan zijn voor mens maar zeker ook dier. Immers in een goed ontwikkelde tuin zit leven. Niet alleen van planten, maar ook van vogels, vlinders en andere dieren.

Ziet u het wel zitten als ik langs kom, neem dan contact met mij op. Mocht u zelf geen tuin bezitten, maar wel een trotse tuin eigenaar kennen. Vertelt u hem of haar dan van dit project! Als eigenaar van de tuin krijgt u uiteraard alle foto’ s die ik tijdens mijn bezoek maak.